ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ACT

Από τον Χανς Κρίτσιαν Άντερσεν μέχρι τον Ντάριο Φο.Στάσεις πολι τισμού μέχρι τον Ιανουάριο που προσφέρει η αγαπημένη μας σκηνή του θεάτρου Act στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα.

ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ’ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ του Τηλέμαχου Τσαρδάκα * Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:30

Οι κάτω απ΄τα αστέρια

Μετά την επιτυχία σε Λονδίνο και Άμστερνταμ, τα δεκάδες sold out σε παραστάσεις στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα στην Αθήνα και πολλά sold out σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, τις διθυραμβικές κριτικές κοινού και κριτικών, ο μεγάλος, αγνός και εφηβικός έρωτας της Μενίτας και του Νικολή, του Νικολή και της Μενίτας, έρχεται και στη Ναύπακτο στο Τεχνουργείον [τηλ.6946217750, Γρίμποβο]. Είναι η τελική συνάντηση δυο ανθρώπων που αγάπησαν ο ένας τον άλλον για πάντα και βρίσκονται για να πουν όσα δεν πρόλαβαν, όσα δεν κατάφεραν, όσα χρωστούν ο ένας στον άλλον.Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας γράφει μια σύγχρονη ερωτική ιστορία, καταφέρνοντας να μας θυμίσει την πρώτη αγάπη, να μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να μας κάνει να αισθανθούμε ζωντανοί, παρασέρνοντας μας σε ένα υπέροχο νοσταλγικό, ερωτικό ταξίδι. Ερμηνεύουν οι Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής και σκηνοθετούν οι Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

«Ένα ελεύθερο ζευγάρι» Κωμωδία των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε
-από 20 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου
-Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30, Κυριακή στις 20.00

Ένα ελεύθερο ζευγάρι

Πρόκειται για την κλασική κωμωδία «Ένα ελεύθερο ζευγάρι» του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο και της συζύγου του ηθοποιού Φράνκα Ράμε. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Δήμητρα Λαρεντζάκη. Ερμηνεύουν η Κατερίνα Τασσύ και ο Παλαιολόγος Χαλίδας. Ένα ζευγάρι πάνω σε ένα μικρό ξύλινο πατάρι. Ένας άντρας και μια γυναίκα. Δυο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Θα συναντηθούν για να μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της σχέσης τους, τις αλήθειες και τα ψέματα ενός γάμου. Θα προσπαθήσουν να βάλουν όρια, θα συγκρουσθούν, θα απελπιστούν, θα απειλήσουν ο ένας τον άλλο, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, με ένα όπλο στο χέρι και με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Οι ερωτικές σχέσεις όταν φτάνουν σε αδιέξοδο, οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο και όλα συμβαίνουν μέσα σε μια υπερβολή. Μια ακραία ξεκαρδιστική κωμωδία του Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε για την μεγαλύτερη περιπέτεια στις ζωές των ανθρώπων: Τον έρωτα. Εισιτήρια: 12€ (κανονικό), 9€ (μειωμένο), 6€ (θεατρική ατέλεια)

Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά βασισμένο στο παραμύθι του Χάνς Κρίτσιεν Άντερσεν
Μέχρι 5 Ιανουαρίου 2020

Βασισμένο στο παραμύθι του Χανς Κρίστιεν Άντερσεν

Ένας ματαιόδοξος βασιλιάς προσλαμβάνει νέους, πονηρούς ράφτες για να του φτιάξουν ένα κοστούμι που όμοιό του δεν υπάρχει! Η Γεωργία Ηλιοπούλου έχει κάνει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία, τους στίχους των τραγουδιών τους έχει γράψει ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και παίζουν και τραγουδούν Νικόλας Βεκράκος, Χριστίνα Κουταλιάγκα, Κωνσταντίνα Μαγκαφά, Νικόλας Τσίχλας.

θέατρο act [Γεροκωστοπούλου 56, Πάτρα] // τηλ. 2610.272037 m.me/act.theater.patras

Σχετικά άρθρα