LOCAL · FOOD

3 υπέροχα πιάτα με θαλασσινά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

[Στο πιάτο των #λοcals]

•κείμενο: Μαρίνα Τσαματσούλη /

Τη φετινή Καθαρά Δευτέρα, που βέβαια θα την βιώσουμε αλλιώς, ο Αλέξανδρος Λόης του γνωστού #λocal ιχθυοπωλείου “γρίπος” μας προτείνει 3 υπέροχα πιάτα με θαλασσινά. Σίγουρες, δοκιμασμένες αλλά και γκουρμέ επιλογές, μα πάνω από όλα νοστιμότατες.

Στο Σαρακοστιανό τραπέζι πέρα από την λαγάνα και τον ταραμά θέλουμε μια γενναία δόση νοστιμιάς από θαλασσινά που μπορούμε να τα προμηθευτούμε από την ολόφρεσκη πραμάτεια του “γρίπου”.

↪συνταγή 1η:

Κυδώνια με ούζο

Τα αγαπημένα μας οστρακοειδή, τα κυδώνια, σε μία διαφορετική πρόταση από τον chef Άρη Τσανακλίδη! Κυδώνια αχνιστά με ούζο… μύρισε νοστιμιά!

Κυδώνια με ούζο.

⇢συνταγή 2η:

Παέγια θαλασσινή

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό ισπανικό πιάτο σε μία συνταγή αποκλειστικά με θαλασσινά.

Παέγια, μοναδική. Ακολουθείστε πιστά την συνταγή για απολαυστικό αποτέλεσμα.

⇼συνταγή 3η:

Σπαγγέτι με μύδια

Μια εύκολη σάλτσα ιδανική για την περίοδο της νηστείας και φυσικά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Απίστευτη γεύση σε μία τόσο απλή συνταγή.

Το ψαράδικο δέχεται ήδη τηλεφωνικά παραγγελίες [26340.28830] και θα είναι ανοικτό ανήμερα Καθαράς Δευτέρας από τις 7:οο το πρωί έως το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα