ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

To 4o International Street Art Festival Patras │ ArtWalk 4 ολοκληρώνεται και μας προσκαλεί στο ArtWALK, τον μεγάλο περίπατο στις τοιχογραφίες της πόλης για να γνωριστούμε μεταξύ μας και όλοι μαζί να γνωρίσουμε τα μοναδικά έργα και τους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης που είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε φέτος!


10 νέες τοιχογραφίες με διαφορετικές προσεγγίσειςκαι τεχνικές φωτίζουν ήδη τον ιστό της πόλης και η υπαίθρια γκαλερί street art της Πάτρας μεγαλώνει και γίνεται σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας! Και εμείς διατηρούμε αμείωτο τον ενθουσιασμό μας για συνεργασίες και νέες ιδέες για επιπλέον δράσεις για τη διάδοση της σύγχρονης τέχνης!

 

H περαντζάδα στις τοιχογραφίες της πόλης step by step
? Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στις 18.00 δίνουμε ραντεβού στην Ελευθ. Βενιζέλου στο ύψος της Γοργοποτάμου (parking LIDL) για να ξεκινήσουμε την μεγάλη μας βόλτα!
??‍♂️ Στις 18.10 ο δικός μας καλλιτεχνικός διευθυντής KLE Kleomenis Kostopoulos, μας ξεναγεί στο Heart Whole στην οδό Ιωνίας 113 – 115.
??‍♀️ Στις 18.30 θα είμαστε μπροστά από τον μαγικό κήπο του Αυστραλού Mike Makatron Art (Ελευθ. Βενιζέλου και Αλ. Λασκάρεως) με τίτλο Yayas Garden.
??‍♂️ Λίγο πριν τις 19.00 θα μας βρείτε στην Χαριλάου Τρικούπη 32-36 μπροστά από το έργο του Αμερικανού Bumblebee Loves You που ξύπνησε το παιδί μέσα μας.
??‍♀️ Λίγο μετά τις 19.00 θα μας βρείτε στην Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 26 όπου θα θαυμάσουμε από κοντά το έργο της Ολλανδής JDL Street Art με τίτλο Alone Together που άνοιξε τις εργασίες του φεστιβάλ για φέτος.
??‍♂️ Στις 19.15 θα είμαστε μπροστά από το έργο του Zamie στην οδό Μαιζώνος 271.
♀️ Στις 19.20 θα είμαστε μπροστά από το έργο του Markosian στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Σαχτούρη.
♀️ Στις 19.25 σταματάμε μπροστά από το έργο του Νορβηγού AFK Street Art με τίτλο Float που αποτελεί μία από τις τοιχογραφίες με σαφή κοινωνικοπολιτική αναφορά και έναν συμβολικό αριθμό γροθιά στο στομάχι του σύγχρονου κόσμου.
♂️ Στις 19.35 επιβιβαζόμαστε στο τρένο με προορισμό την Αγυιά! Χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη διαδρομή!
♀️ Στις 20.00 κάνουμε στάση στην οδό Στρυμώνος στον αριθμό 6 στην εκπληκτική τοιχογραφία του Millo με τίτλο Blue Τrail.
♂️ Στις 20.35 γνωρίζουμε το έργο του KLE στην Αγίας Σοφίας στον αριθμό 18 με τίτλο Mediterranean με αναφορά στους Μεσογειακούς παράκτιους Αγώνες II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 που διοργανώνει η Πάτρα στα τέλη Αυγούστου.
♀️ Στις 20.50 θα είμαστε μπροστά στην εκπληκτική τοιχογραφία του ecb hendrik beikirch που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα Germany in Greece και του Goethe Zentrum Patras.
?Η βόλτα μας ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 21.00 στην Κορίνθου στο ύψος της Βαλτετσίου μπροστά από το έργο του ταλαντούχου GERA 1. Εκεί οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα δώρα τους και θα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!
Θα κλείσουμε την αυλαία με  ιδέες για το ArtWalk 5!

Σχετικά άρθρα