ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑCT

⌈ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ⌋

 

Το θέατρο act αποχαιρετά το 2018 και καλωσορίζει το 2019 με δυο μουσικές παραστάσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του: 


Tο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 17.30 θα παιχτεί το έργο «Δύο Χαρταετοί στη Νύχτα», μια παράσταση μουσικού θεάτρου για όλη την οικογένεια που έχει αγαπηθεί από το μεγάλο και μικρό κοινό της πόλης. Οι «Χαρταετοί» θα κανουν μια μικρή περιοδεία κατά τη διάρκεια των γιορτών (Ναύπακτος 23/12, Ιωάννινα 29-30/12) και θα ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο τους με δύο τελευταίες παραστάσεις στις 5 και 6 Ιανουαρίου στις 17.30.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 20.00 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την εξαιρετική βιολονίστα και συνθέτρια Τάνια Σικελιανού σε ένα κονσέρτο με τίτλο «Μουσικές του κόσμου για σόλο βιολί». Μια γιορτινή επιλογή που θα ικανοποιήσει τους απαιτητικούς φίλους της μουσικής.

 

♣♠Λίγα λόγια για τις παραστάσεις

→«Μουσικές του κόσμου για σόλο βιολί» – Τάνια Σικελιανού
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 20.00

Θα ακουστούν διάφορες συνθέσεις από διάφορα μέρη της γης. Μερικοί από τους συνθέτες εν ζωή έχουν αφιερώσει τα έργα τους στην Τάνια Σικελιανού.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την Tocatta and Fugue in D minor, διασκευή για σόλο βιολί από τον Stuart Carlson, μέχρι τον συνθέτη John Psathas.

 

 

 

 

→«Δύο Χαρταετοί στη Νύχτα»

Παράσταση μουσικού θεάτρου για όλη την οικογένεια

Σάββατο 22 και Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 17.30
Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 17.30

 

Οι «Δυο Χαρταετοί στη Νύχτα» είναι μία ολοκαίνουργια μουσική παράσταση γεμάτη ζωντανό τραγούδι, μουσική και πολύ χιούμορ. Χρησιμοποιούνται τεχνικές σωματικών κρουστών και σωματικού θεάτρου με πολλές  εναλλαγές ρόλων, καθώς και τεχνικές μουσικού θεάτρου με στοιχεία όπερας, με ειδικούς θεατρικούς φωτισμούς και ειδικά κατασκευασμένα σκηνικά αντικείμενα. Το παραμύθι αντλεί την έμπνευσή του από την Ελληνική Μυθολογία. Μιλάει για τη δημιουργία δύο γνωστών αστερισμών, της Μεγάλης Άρκτου και της Μικρής Άρκτου. Διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους, με πολύ διασκεδαστικό τρόπο, τη δύναμη της οικογενειακής αγάπης παρά τις αντιξοότητες και την αξία των δεσμών ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, όποια μορφή κι αν έχει και όποιες δυσκολίες και αν συναντά, μια οικογένεια.

⌈Θέατρο act,

2610272037-6936122263,

Πάτρα⌋

 

Σχετικά άρθρα