ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα στον Δήμο Ναυπακτίας

Έκλεισαν σήμερα 25/2 οι υπηρεσίες Τεχνικών Υπηρεσίων και Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Δήμο Ναυπακτίας με σχετική του ανακοίνωση πριν από λίγο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “Αμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.  Συγκεκριμένα, εκκενώθηκε το κτήριο όπου συστεγάζονται η συγκεκριμένη Διεύθυνση καθώς και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, έγιναν εκτεταμένες απολυμάνσεις, ενώ το σύνολο των εργαζομένων των συγκεκριμένων υπηρεσιών υποβάλλεται σε εξετάσεις ανίχνευσης του ιού από το πρωί. ”

Σημειώνεται επίσης ότι, η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών έχει ήδη δρομολογήσει την εξέταση για το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων την ερχόμενη εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων στο Δήμο Ναυπακτίας, τόσο ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας όσο και τα μέλη της δημοτικής αρχής και οι αρμόδιες Υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεχή επαφή και στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, την Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου και το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. 

Πλέον σε καθημερινή βάση, πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενα rapid tests για τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων, με στόχο να περιοριστεί η διασπορά του ιού. 

Σχετικά άρθρα