ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

LIVE: NΑLYSSA GREEΝ – 13/02 ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ

Η Nalyssa Green έρχεται για πρώτη φορά ύστερα από την κυκλοφορία του ”Μπλουμ” με full band στην Πάτρα, για μια μοναδική εμφάνιση στην ΓΙΑΦΚΑ την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Nalyssa Green

Η Nalyssa Green είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν. Έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους: Barock (2010, self-released), The Seed (2012, Inner Ear). Από το Σεπτέμβρη του 2010 έχει κάνει σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό συναυλίες που ο αριθμός τους είναι πια τριψήφιος.

Από το 2014 ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Κάποιες σημαντικές δουλειές της: «Ψύχωση 4.48» (Σάρα Κέην-Bios), «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» (Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ-Εθνικό θέατρο), «Φιλουμένα» (Εντουάρντο ντε Φιλίπο – Εθνικό Θέατρο), «Ο θάνατος του Εμποράκου» (Άρθουρ Μίλερ – Εθνικό Θέατρο), Αγριόπαπια (Χένρικ Ίψεν – Θέατρο Πορεία).

Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει τρία ελληνόφωνα ψηφιακά singles, το “Κοκτέιλ” (2016), το “Κρεβάτι” (2017) και την “Παπαρούνα” (2018) τα οποία έχουν κερδίσει την προσοχή και την αγάπη του κοινού.

Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το νέο της album “Μπλουμ” από την Inner Ear.

Despoina

Η Δέσποινα Γκοτσοπούλου μας συστήθηκε για πρώτη φορά ως μέλος των ρομαντικών neo-folk Carte Postale, στους οποίους τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα. Το 2019 παρουσίασε το πολλά υποσχόμενο πρώτο της solo κομμάτι “Shadow In The Water” ως Despoina.

Info //

Είσοδος: 5 ευρώ

Έναρξη: 21.30

Σχετικά άρθρα