ΠΟΛΗ

Συλλήψεις Ρομά για κλοπές σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο

Σε συλλήψεις επτά Ρομά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για κλοπές σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο, ενώ τρεις εξ αυτών είναι ανήλικοι.

Συγκεκεριμένα, στο Μεσολόγγι, εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν πριν από δυο εβδομάδες στην περιοχή.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ατόμων (ένας ενήλικος και μια 15χρονη ανήλικη), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι δράστες, την 17/05/2021 διέπραξαν τρεις κλοπές και συγκεκριμένα, δυο σε αυτοκίνητα και μια σε κατάστημα, κατά τις οποίες αφαίρεσαν ένα ραδιόφωνο και διάφορα προϊόντα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Στη Ναύπακτο, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 14 ετών, διότι μετέβησαν σε περίπτερο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δυο ανήλικοι παρέδωσαν μέρος των χρημάτων στον πατέρα τους, καθώς και σε τρεις ακόμα άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

με πληροφορίες από agrinionews.gr

Σχετικά άρθρα