ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ 2019

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ '19⌋ 

Η μεγάλη γιορτή των μικρών, το Καρναβάλι των Μικρών, που αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά, αυθεντικά και ελπιδοφόρα κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της επιφυλάσσοντας ένα πληθωρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου η χαρά, οι εκπλήξεις, οι εμπειρίες και τα δυνατά συναισθήματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Καρναβαλούπολη θα είναι και φέτος κυρίαρχο και αναπόσπαστο κομμάτι του Καρναβαλιού των Μικρών. Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, καθώς και περιφερειακές πλατείες της πόλης μας, θα μεταμορφωθούν σε μαγικούς παραμυθένιους παιδότοπους. Καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορός, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ και άλλα δρώμενα μας περιμένουν όλους στη μεγάλη πολύχρωμη και ονειρική γιορτή των μικρών.Συγκεκριμένα προβλέπονται πέντε περιφερειακές καρναβαλουπόλεις. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 10.30 στην πλατεία του Αγίου Βασιλείου και θα ακολουθήσουν τέσσερις ακόμη περιφερειακές καρναβαλουπόλεις στην πλατεία της συνοικίας Μακρυγιάννη, στις Ιτιές, στο Ζαβλάνι και στο Γηροκομειό.

Μετά την ολοκλήρωση των περιφερειακών καρναβαλουπόλεων, το καρναβαλικό κλίμα θα μεταφερθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με την Κεντρική Καρναβαλούπολη και το Baby Rally να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Η αυλαία του Καρναβαλιού των Μικρών θα πέσει μια Κυριακή πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού με την Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών, που έχει ετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», έχει ως εξής:Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακή Καρναβαλούπολη

10.30 Άγιος Βασίλειος

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακή Καρναβαλούπολη

10.30 Συνοικία Μακρυγιάννη

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακή Καρναβαλούπολη

10.30 Ιτιές

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακή Καρναβαλούπολη

10.30 Ζαβλάνι

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακή Καρναβαλούπολη

10.30 Γηροκομειό

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Κεντρική Καρναβαλούπολη

10.30 Πλατεία Υψηλών Αλωνίων

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Κεντρική Καρναβαλούπολη – Baby Rally

10.30 Πλατεία Υψηλών Αλωνίων

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών

11.00 Πλατεία Ομονοίας – Γούναρη – Κορίνθου – Πλατεία Γεωργίου (περιφερειακά-κάτω μέρος) – Κορίνθου μέχρι Ερμού και Αγίου Νικολάου

Σχετικά άρθρα