ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Τραγικός ο απολογισμός πυρκαγιάς σε αγροικία στο Μεσολόγγι

Ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, η κατάσβεση πυρκαγιάς σε αγροικία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Μεσολόγγι.

O απολογισμός τραγικός καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένο σώμα γυναίκας που εικάζεται, ότι ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον του ιδιοκτήτη.

Ιατροδικαστής στην Πάτρα ερευνά την σορό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου σχηματίζει δικογραφία, ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της φωτιάς, που κατέστρεψαν ένα τμήμα του καταλύματος όπου και βρισκόταν η γυναίκα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας, ώστε ο Ιατροδικαστής να ερευνήσει αν τυχόν υπάρχουν άλλα ευρήματα στο απανθρακωμένο πτώμα.

Η ανησυχία για την ύπαρξη και άλλου ατόμου στο σπίτι δεν επιβεβαιώθηκε, αφού η κόρη της γυναίκας που έμενε μαζί της βρέθηκε και ήδη έχει δώσει κατάθεση στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τους περίοικους επρόκειτο για μια οικογένεια με οικονομικά προβλήματα που ζούσε σε αυτό το σπίτι κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού δεν διέθετε ρεύμα και φωτιζόταν με λάμπες πετρελαίου ενώ θερμαινόταν με σόμπα.

με πληροφορίες από aixmi-news.gr

Σχετικά άρθρα