ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Ξεκινά η ακρόαση ηθοποιών για τη νέα κεντρική θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πέμπτη 29/10, την Παρασκευή 30/10 και το Σάββατο 31/10/2020

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης και λόγω των μέτρων της πανδημίας, καλεί σε ακρόαση για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις, τους επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20-40 ετών που διαμένουν και δημιουργούν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας καθώς και τους απόφοιτους της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.


Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί πρέπει να αποστείλουν έως και την Πέμπτη 29/10/2020 και ώρα 14:00, ηλεκτρονικά στο e-mail  theat-pat@otenet.gr με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ» το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία. Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται η αναγνωρισμένη από το κράτος Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την μέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/10 από τις 17:30, την Παρασκευή 30/10 από τις 11:00 και το Σάββατο 31/10 από τις 12:00 στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρρυ (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία για την ακρόαση στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας www.dipethepatras.gr

Σχετικά άρθρα