ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εργασιακές συνθήκες.


Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο (ημέρες υλοποίησης Σάββατο – Κυριακή) στην πόλη της Ναυπάκτου το πρόγραμμα με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΙ – Εξειδικευμένες δεξιότητες εκπαίδευσης ενηλίκων: Εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές»
.


Το θεματικό αυτό αντικείμενο εστιάζει στη βιωματική εκπαιδευτική μεθοδολογία και στη σημασία που έχει στην εκπαίδευση ενηλίκων. Αναδεικνύεται η σημασία των εμπειριών των εκπαιδευομένων και γίνεται πειραματισμός με εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές, τόσο στο πλαίσιο της ίδιας της διδασκαλίας όσο και της αξιολόγησής της. Δίνεται έμφαση στη σωματική έκφραση, στη φαντασία, στο συναίσθημα ως συστατικά της βιωματικής εκπαίδευσης, μέσα από βιωματικές ασκήσεις. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές ή σε άτομα που έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών.


Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, 30 ώρες δια ζώσης και 20 ώρες εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας
. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης.


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα θεματικά αντικείμενα και να κάνετε την αίτησή ως εξής:
➡ Ηλεκτρονική αίτηση www.inegsee.gr/aitisi
➡ Επικοινωνία με τη γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας στο 2634029614, είτε με τη γραμματεία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ στην Πάτρα στο τηλέφωνο 2610624755, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου westgreece@reg.inegsee.gr
➡ Αναλυτικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα http://bit.ly/2o3xoZW

Σχετικά άρθρα