ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου. 

Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, ελαιοχρωματισμούς στο σύνολο των αιθουσών, αποκαταστάσεις φθαρμένων σημείων, καθαρισμούς εντός και εκτός του σχολικού κτηρίου, αλλά και του προαύλιου χώρου, καθώς και συντήρηση των κλιματιστικών.  

Σημειώνεται ότι, οι παρεμβάσεις μικρής κλίμακας, που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, στα σχολικά κτήρια, συνεχίζονται, προκειμένου η πλειονότητα των μαθητών, επιστρέφοντας στις τάξεις με την άρση των περιοριστικών μέτρων, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον ανανεωμένο και σαφώς βελτιωμένο, λειτουργικά και αισθητικά.


Οι Αντιδήμαρχοι Ντίνος Τσουκαλάς και Ζαχαρίας Χοχτούλας συνεργάστηκαν άψογα με τη Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Μαρία Μαραγκού.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε μεταξύ άλλων «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εκπαίδευσης στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα