ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 55ου ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, κάνει το «ντεμπούτο» του ταυτόχρονα με το άνοιγμα του Τριωδίου, ανήμερα «τ’ Αγιαντωνιού» την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με την ανακοίνωση του πρώτου γρίφου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας συνδιοργανώνει με τα πληρώματα το παιχνίδι. Φέτος την Οργανωτική Επιτροπή του Παιχνιδιού απαρτίζουν τα μέλη του πληρώματος 222, περσινού νικητή του Κρυμμένου.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ορθά δομημένο, άρτιο ως προς τη διεξαγωγή του, αλλά και ως προς την αισθητική του, ώστε να μπει ένα ακόμα λιθαράκι στην εξωστρέφεια που παρουσιάζει ο «Κρυμμένος Θησαυρός» τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη του Παιχνιδιού στο www.carnivalpatras.gr/krymmenos2020 και στα social media της διοργάνωσης: facebook:@krymmenos2020 // instagram: @krymmenos2020 // youtube: Krymmenos Thisavros 2020

Καλό Κυνήγι!

Σχετικά άρθρα