ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Όλα όσα μπορείτε να δείτε & να θαυμάσετε απόψε το βράδυ

Μαγευτείτε από τα δρώμενα και τις ομορφιές της πόλης που είναι σήμερα ελεύθερα στο κοινό

Η νύχτα με το δημοφιλέστερο φεγγάρι ολόκληρου του χρόνου έφτασε και εσείς ντόπιοι και παραθεριστές ανακαλύψτε όλα όσα μπορείτε να κάνετε απόψε το βράδυ στην πόλη, ελάτε σε επαφή με την τέχνη & ζήστε καλοκαιρινές στιγμές ρομαντισμού!

All about art

21:00. 23:00 [«Ιφιγένεια η Εν Ταύροις»] Κήπος Ξενία Ναυπάκτου

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου-Δρώντων Κάθαρσις παρουσιάζει την καίρια ιλαροτραγωδία αμφισβήτησης των αξιών και των θεσμών, «Ιφιγένεια η Εν Ταύροις» του Ευριπίδη. Σκηνοθεσία- Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Ευαγγελάτου σε μετάφραση Χρίστου Τσάγκα.


Let the music begin

21:30-23:45 [Ασπα Θεοφίλου – Full Moon Music Night] Lepanto Beach

Η Άσπα Θεοφίλου, σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου στο Lepanto Beach Hotel, σε μια διασκεδαστική μουσική βραδιά κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, θα μας ανεβάσει τη διάθεση με τραγούδια διαλεγμένα ένα κι ένα, όλα αγαπημένα, ελληνικά και ξένα και κυρίως με ροκ ψυχή.
Για πληροφορίες – κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2634023931-2 


To die for 

Την ώρα που ο ουρανός βάφεται από τις αποχρώσεις του φεγγαριού, μαγευτείτε από την όψη της Ναυπάκτου στο ψηλότερο σημείο της. Ανηφορίστε προς το Ενετικο Κάστρο και ξαποστάστε για να θαυμάσετε την ανεπανάληπτη θέα που κοιτάζει περήφανα τα ιστορικά σημεία της πόλης που συνδυάζονται με το αστικό τοπίο.

Αν, όμως, θέλετε να παραμείνετε στο κέντρο της πόλης, επιλέξτε την προβλήτα του Λιμανιού της Ναυπάκτου για να αφουγκραστείτε τις μαγικές αυτές στιγμές και να βιώσετε μια καλοκαιρινή νύχτα κατακλυσμένη από άκρως ρομαντική διάθεση.

Σχετικά άρθρα