ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Εύκολη επικράτηση για το Παιδικό του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου υποδέχθηκε τον Πήγασο Αγρινίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής καθώς τα παιδιά του ΠΑΣ πήραν από το 1ο δεκάλεπτο διψήφια διαφορά πόντων και σταδιακά την ανέβαζαν με τελικό σκορ 62-28.

Το θετικό του παιχνιδιού ήταν ότι ο Θεόφιλος Ζησιμόπουλος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεσή του, σκοράροντας όλοι, όπως επίσης και ότι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα του παιδικού τρία παιδιά, ανεβάζοντας τον αριθμό που έχουν έστω και μία συμμετοχή στο παιδικό του ΠΑΣ σε 20.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή στο Μεσολόγγι όπου ο ΠΑΣ Ναυπάκτου φιλοξενείται από τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο ισοβαθμούν στην 2η θέση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ: 62 – 28

Δεκάλεπτα: Α 09-06 / Β 24-15 / Γ 10-10 / Δ 15-16

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ( Θεόφιλος Ζησιμόπουλος): Λαούρδας Π. 8, Γκοτσόπουλος Μ. 3, Φούντας Γ. 1, Νίτσος Γ. 9(1), Τσάτσος Δ. 4, Αλεξόπουλος Σ. 7, Παπούλιας Ν. 8 (2), Μίσσος Δ. 4, Σφακιανάκης Μ. 4, Κουκούτσης Μ. 2, Σταμάτης Γ. 2, Παπαθανασίου Α. 8, Κυριαζής Ν. 2.

Σχετικά άρθρα