ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

“ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2020”

“Και τα μνημεία λούζονταν μες την αστροφεγγιά. . .

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος σχεδίασε αποκλειστικά για το φετινό εορτασμό των ΕΗΠΚ 2020 βίντεο αστροφωτογραφιών σε αρχαιολογικούς χώρους της Αιτωλίας, που για πρώτη φορά προβάλλονται υπό το φως αστερισμών.

Η δράση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με το μέλος της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδος κ. Γ. Ντέκα και το Messolonghi by Locals.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να περιηγηθείτε διαδικτυακά, βάσει διαδραστικού χάρτη, αποτέλεσμα παιλαιότερης συνεργασίας της Εφορείας με τους Messolonghi By Localshttps://messolonghibylocals.com/enotites/archaiotita/

"Και τα μνημεία λούζονταν μες την αστροφεγγιά. . ."ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2020Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος σχεδίασε αποκλειστικά για το φετινό εορτασμό των ΕΗΠΚ 2020 βίντεο αστροφωτογραφιών σε αρχαιολογικούς χώρους της Αιτωλίας, που για πρώτη φορά προβάλλονται υπό το φως αστερισμών. Η δράση είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας μας με το μέλος της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδος κ. Γ. Ντέκα George Ntekas Photography και το Messolonghi by Locals. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να περιηγηθείτε διαδικτυακά, βάσει διαδραστικού χάρτη, αποτέλεσμα παιλαιότερης συνεργασίας μας με τους Messolonghi By Localshttps://messolonghibylocals.com/enotites/archaiotita/Υπεύθυνοι δράσης: Δρ Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη Μιμίκα Γαβρίνα, Μουσειοπαιδαγωγός Καλή απόλαυση!

Δημοσιεύτηκε από Εφα Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Υπεύθυνοι της δράσης είναι η Δρ Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη της Εφορείας και Μιμίκα Γαβρίνα, Μουσειοπαιδαγωγός.

Σχετικά άρθρα