ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Life is a movie… track στο Laλούν.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το Σάββατο το βράδυ [24.8.19] στο Laλούν, μια μουσική διαδρομή εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο σε έξι γλώσσες, με κιθάρα, τσέλο και φωνές.

Δυο φωνές, μια κιθάρα κι ένα τσέλο αφηγούνται τις ιστορίες γνωστών μουσικών κομματιών, που ίσως και να έχουμε σιγοτραγουδήσει, γιατί μας έχουν μείνει στο νου και για έναν ακόμη λόγο: τα έχουμε συνδυάσει με αγαπημένες ταινίες όπως είναι τα Ψηλά Τακούνια, το La La Land, το Frida, το Grease, το Underground, τo Kill Bill κι άλλες…

Η Λήδα Σάμιτα (κιθάρα, φωνή), ο Στέφανος Σίνης (φωνή, κρουστά) και η Νασία Κώνστα (τσέλο) οδηγούν το μουσικό αυτό ταξίδι σε έξι γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Σέρβικα, Ελληνικά, Γκρίκο). Κι επειδή, όπως γίνεται συνήθως, το ένα τραγούδι φέρνει τ’ άλλο και η μια μελωδία οδηγεί σε άλλη, δεν μπορούσαν να λείψουν από αυτό το μουσικό αφιέρωμα και τραγούδια Ελληνικού Κινηματογράφου, από τις δεκαετίες 50 -60, αλλά και νεότερες ταινίες από τις δεκαετίες του ’80- ‘90. (Ακροπόλ, Πολίτικη Κουζίνα, Ταξίδι στα Κύθηρα, Αυτή η Νύχτα Μένει κά).

Συντελεστές:
Λήδα Σάμιτα [κιθάρα, φωνή]
Νασία Κώνστα [τσέλο]
Στέφανος Σίνης [φωνή, κρουστά]

→Laλούν, Μοναστηράκι Φωκίδας 

 

Σχετικά άρθρα