ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Βασίλης Γκίζας: «Ο κάθε ένας από εμάς, προσωπικά, θα πρέπει να συμβάλλει στο να μην εξαπλωθεί ο ιός»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, μετά από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 σε συμπολίτες μας, πραγματοποιήθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου 2020, απολυμάνσεις στην κεντρική Πλατεία Φαρμάκη, στα πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων της πόλης και στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Ναυπακτίας και οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται σε εγρήγορση και απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους εξετάζοντας και αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα την κατάσταση. 

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας κ. Νίκο Σύψα, αλλά και τους υγειονομικούς φορείς προκειμένου να λαμβάνει επίσημη ενημέρωση και να δρομολογούνται οι ενδεδειγμένες ενέργειες. 

Ο κ.Γκίζας δήλωσε: «Καταρχάς ευχόμαστε περαστικά στους νοσούντες συμπολίτες μας.  Τη στιγμή αυτή θα πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και κυρίως υπευθυνότητα.  Ο κάθε ένας από εμάς, προσωπικά, θα πρέπει με τις πράξεις του να συμβάλλει στο να μην εξαπλωθεί ο ιός.  Οφείλουμε, τώρα περισσότερο από ποτέ, να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ατομικής προστασίας.  Σκεφτόμαστε ότι από τη δική μας συμπεριφορά κρίνεται η ζωή των δικών μας ανθρώπων και των διπλανών μας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και δε υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες».

Σχετικά άρθρα