ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Ο «Κουρέας της Σεβίλλης» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον Αύγουστο στην Πάτρα

Ο «Κουρέας της Σεβίλλης» του Μπομαρσέ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, θα παρουσιαστεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 21.30.


Τον ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα ερμηνεύσει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στον ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης.

Τη διασκευή-μετάφραση υπογράφει η Λουίζα Μητσάκου, τη χορογραφία η Σοφία Σπυράτου, ενώ τα σκηνικά-κοστούμια είναι του Μανόλη Παντελιδάκη.

Ο 15μελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα. Εκτός από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη, παίζουν οι: Γιώργος Συμεωνίδης, Ρένος Ρώτας, Νίκη Βακάλη, Μάριος Πετκίδης, Γιάννης Ζαράγκαλης. Χορεύουν: Adolfo Vega, Σοφία Μαρτίου, Γκάμπριελ Μιρτσέα, Φαίδρα Νταϊόγλου, Γιάννης Σμέρος, Κωστής Τσιαμάγκας, Τατιανή Χατζημπίνου. Μουσικοί: Μιλτιάδης Παπαστάμου, Μαρίνος Γαλατσινός, Φοίβος Ζήτης, Αλέξανδρος Κασάρτζης. Τιμές εισιτηρίων: 20 και 15 ευρώ. Προπώληση: Viva.gr – Ταμείο Θεάτρου – Θέατρο Απόλλων, Discover, Γωνιά του Βιβλίου-Παπαχρίστου.

Σχετικά άρθρα