ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

“σουσουράδα”, όνομα και πράγμα!

Τι είναι αυτό που μένει πλέον από ένα ταξίδι παρά οι γλυκές αναμνήσεις και μια πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι “ήμουν κι εγώ εκεί”; Και αυτήν την απόδειξη προσφέρει ένα κατάστημα που ξέρει πώς να κάνει την εμπειρία να μένει στη μνήμη, το κατάστημα δώρων και σουβενίρ, σουσουράδα.

_στο στενοπάζαρο Ναυπάκτου

κείμενο: Μαρίνα Τσαματσούλη [m.tsamatso@gmail.com]

Τα ιδιαίτερα αντικείμενα που θα βρείτε στον α’ όροφο, φροντίζουν να έχετε πάντα κάτι που να σας θυμίζει τις στιγμές σας στην Ναύπακτο, στην παραλία, στο λιμάνι.


Σε σουβενίρ, prints και μότο που κοσμούν βαμβακερά μπλουζάκια, τσάντες και τσαντάκια με το σχέδιο του γαιδαράκου από την Anamnesia, ακόμα και μαξιλάρια με ελληνικά μοτίβα, αλυσίδες με ματάκια και κοχύλια, γούρια, κρύβουν μέσα τους όλα, όσα μια καρτποστάλ δεν μπορεί να χωρέσει: εικόνες, και συναισθήματα.

Anamnesia.

Η δραστήρια ιδιοκτήτρια της “σουσουράδας” Κατερίνα Ζωργιού αγαπάει πολύ την πόλη της, αγαπάει να βλέπει το λιμάνι κάθε πρωί και δε θα μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό της να ζει κάπου αλλού. Το πρώτο δικό της κατάστημα είναι φτιαγμένο όπως ακριβώς το ήθελε.

Η γλυκιά και δραστήρια ιδιοκτήτρια της “σουσουράδας” Κατερίνα Ζωργιού είναι από τους νέους επιχειρηματίες που αγαπούν πολύ τον τόπο τους.

Και πέρα από την προτίμηση της στα σουβενίρ, αφιερώνει έναν ολόκληρο χώρο στο υπόγειο αποκλειστικά για τα παιδιά. Εκεί ξεδιπλώνεται ένας παράδεισος γεμάτος με ξύλινα, eco friendly παιχνίδια της Little Dutch, Djeco, lilliputiens, Lego, Playmobil, παζλ, κατασκευές, χάρτες, τσάντες, πάνινες κούκλες και τόσα άλλα ιδιαίτερα αλλά και χρήσιμα αντικείμενα ακόμη και για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.Ένα ολόκληρος χώρος όπου θα βρείτε μοναδικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

[ Σισμάνη 16 / fb Sousourada Sousourada / τηλ. 2634306937 ]

Σχετικά άρθρα