ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Support your local bands: Ένα bazaar γεμάτο εκπλήξεις στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

φωτο -+ Nίκος Ζησιμόπουλος

Το Μerch of the bands bazaar (hip-hop & rock edition) από το An Club πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 8 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Σκοπός του Merch of the bands bazaar ήταν η στήριξη των εγχώριων συγκροτημάτων που αυτόν τον καιρό έχοντας χτυπηθεί από τις συνέπειες του COVID-19, βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Τ-shirts, καπέλα, φούτερ, βινύλια, Cd’s, poster, κονκάρδες και άλλα πολλά από αγαπημένα Rock συγκροτήματα και Hip-Ηop καλλιτέχνες μάς περίμεναν σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.
Κι όπως πολύ σωστά εξήγησαν οι διοργανωτές προλογίζοντας το παζάρι “Εδώ και μήνες η δράση των μουσικών μας έχει εγκλεισθεί σε τέσσερις τοίχους, oι μελωδίες τους διαχέονται μονάχα από τα στερεοφωνικά και τις οθόνες μας και ένα αβέβαιο μέλλον απολιθώνει τις γεμάτες από δημιουργία και έμπνευση φλέβες των καλλιτεχνών μας.

Mε αφορμή, λοιπόν τους περίεργους καιρούς που διανύουμε, αλλά και έπειτα από την τεράστια απήχηση που είχε το 1st Athens Hip-Hop Merch Of The Bands Bazaar, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αn Club, έφτασε η στιγμή να ανταποδώσουμε στην εγχώρια σκηνή μας.

Πράγματι, για όλους όσοι το επισκέφτηκαν, ήταν μία ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο με αγαπημένα συγκροτήματα, να αγοράσουν βινύλια, να συναντήσουν φίλους, να ακούσουν πολύ μουσική, στηρίζοντας έτσι την εγχώρια μουσική σκηνή!

Κάνοντας εκείνη την ημέρα μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και αγοράζοντας πράγματα από το merch τους, βοηθήσαμε, τους μουσικούς να λάβουν μια πολύ χρήσιμη οικονομική ανάσα.

#support_your_local_bands

Σχετικά άρθρα