ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΤΟ “KASTRO” ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΑΦ΄ΥΨΗΛΟΥ.

⌊λοcals' tips⌋ 

Επειδή η Ναύπακτος είναι πανέμορφη και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε, ανεβαίνουμε μέχρι το “Kastro” για πρωινό καφέ, απογευματινό γλυκό και βραδυνό κοκτέιλ, αλλά και για ακόμα πιο σούπερ θέα. Το καφέ-μπαρ “Κάστρο” με θέα από το ενετικό λιμάνι μέχρι το Παναχαικό. 

Το “Kastro”είναι από τα μαγαζιά-σημεία αναφοράς της Ναυπάκτου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ό,τι γίνεται εδώ, γίνεται σωστά· πόσο μάλλον τώρα που ο Χρήστος Χρυσανθόπουλος έχει αναλάβει τη διεύθυνσή του.

Το χαλαρό all day bar ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι στον ήλιο, σερβίρει το μεσημέρι νόστιμες αλμυρές και γλυκές γεύσεις και κλείνει την ημέρα με όμορφα κοκτέιλς υπό τους ήχους chill out μελωδιών.


#λοκαλ συμβουλή→Αν ρωτήσεις ένα ντόπιο θα σε συμβούλευε, εναλλακτικά, να ανέβεις με τα πόδια ως εκεί, απολαμβάνοντας την πολύ ωραία διαδρομή από το καλντερίμι μέσα από την παλιά πόλη. Μόλις φτάσεις στην σιδερόπορτα κρατάς δυνάμεις και σε λίγο λεπτά έχεις φτάσει στο πιο ωραίο μπαλκόνι της πόλης εντός των τειχών.

 

“Kastro” cafe-bar, Ναύπακτος •ανοιχτό καθημερινά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά τα μεσάνυχτα • τηλ.6970992997⌉

Σχετικά άρθρα