THE · LOCALS

Το μενού του CENTRO PORTO για την Καθαρά Δευτέρα έχει μεσογειακό χαρακτήρα

κείμενο: Μαρίνα Τσαματσούλη // φωτο: CENTRO PORTO.TEAM

Το CENTRO PORTO και η κουζίνα του δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά μας αυτήν τη μέρα. Ετοιμάζεται να μας σερβίρει ένα πλήρες μενού με σαρακοστιανές γαστρονομικές επιλογές πολλές και ιδιαίτερες.


•ΤΟ ΜΕΝΟΥ•

Σαλάτα με ντοματίνια, παξιμάδι από χαρούπι, crumble ελιάς, ταραμοσαλάτα, bowl με ψητό καλαμπόκι, γαρίδες, μπρουσκέτα θαλασσινών, bao buns με γαρίδα τεμπούρα, spring rolls με sweet chili sauce, γαριδάκι Σύμης, carpaccio χταπόδι, ταλιατέλα με γαρίδες, garganelli με λαχανικά, risotto με πέστο φυστίκi, risotto θαλασσινών με κρέμα lime και μυρωδικά και για γλυκό μωσαϊκό με χαλβά.

Θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε διάφορα πιάτα με παραδοσιακό χαρακτήρα, αν και όπως μας ενημέρωσαν οι μεζέδες τους δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ εντελώς απλοί ή παραδοσιακοί αλλά περισσότερο να ταιριάζουν στον μεσογειακό χαρακτήρα της κουζίνας του CENTRO.

• T H E B O W L • Γαρίδες, ταλιατέλες κολοκύθι, ψητό καλαμπόκι, αβοκάντο, ντοματίνια, dressing φυστικοβούτυρο.

Στο μενού που ετοίμασαν για όλους εμάς ανάμεσα στις σαρακοστιανές επιλογές θα βρίσκονται η σαλάτα με ντοματίνια, παξιμάδι από χαρούπι και crumble ελιάς, το ριζότο θαλασσινών με κρέμα lime και η ταλιατέλα με γαρίδες, γάλα γαρίδας και γλυκάνισο.

Το  πιάτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι carpaccio χταπόδι με μελιντζανοσαλάτα και πίκλες λαχανικών αλλά και το ριζότο θαλασσινών με κρέμα lime και μυρωδικά.

Άλλες νόστιμες επιλογές είναι η αρωματική ταραμοσαλάτα και γι’ αυτούς που θέλουν και ένα twist διαφορετικότητας τα bao buns με γαρίδα τεμπούρα, κολοκύθι, καρότο και yuzu sauce. Επίσης μάς προτείνουν ανάμεσα σε άλλα, το συμιακό γαριδάκι, αλλά και garganelli με λαχανικά ή ριζότο με πέστο φυστίκι και lime για όποιον δεν προτιμά τα θαλασσινά.

• BAO BUNS • γαρίδα τεμπούρα, κολοκύθι, καρότο.

Το μενού ολοκληρώνεται με λαγάνα και φυσικά μην ξεχάσετε να ζητήσετε το λαχταριστό μωσαϊκό με χαλβά.


Συμβουλή: Κάντε από νωρίς κράτηση για τραπέζι στο site ή τηλεφωνικά [ 26340.38021 ] ή μέσω Instagram & fb.

Σημείωση: H κουζίνα ανοίγει από νωρίς το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα