ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Βρήκαμε την αγαπημένη ιταλική μάρκα UNITED COLORS OF BENETTON στον πιο κεντρικό δρόμο της Ναυπάκτου

Η Benetton, το πρώτο brand που μίλησε για διαφορετικότητα, ισότητα και αποδοχή, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του «made in Italy» που διαθέτει εκατοντάδες καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

Στην Ναύπακτο, την συναντάμε στο κεντρικό κατάστημα που άνοιξε το 2008, στην οδό Ιλάρχου Τζαβέλλα. Εδώ, έρχεται όποιος έχει μάθει να αγαπά και να ξεχωρίζει την ποιότητα του ιταλικού brand, το οποίο μας ξαφνιάζει κάθε χρονιά με τις κολεξιόν που λανσάρει.

Το κατάστημα ενημερώνει συχνά την βιτρίνα του. Ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και για τον δειγματισμό που κάνει στις συλλογές που ετοιμάζονται από τον σχεδιαστή μόδας Jean-Charles deCastelbajac, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια προσελήφθη ως καλλιτεχνικός διευθυντής για την αντρική και τη γυναικεία συλλογή της United Colors of Benetton.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 η Benetton θα καινοτομήσει και πάλι κι εσείς, δεν έχετε παρά να περιμένετε την νέα φθινοπωρινή βιτρίνα που με φροντίδα επιμελούνται οι ιδιοκτήτες του καταστήματος στην πόλη μας. Μέχρι τότε, επωφεληθείτε από τις θεαματικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι το 50% σε όλα τα είδη καλοκαιρινά και εποχικά.


Εμείς κάναμε μια μικρή βόλτα και σας προτείνουμε να διαλέξετε το αγαπημένο σας fit στα jean και να το συνδυάσετε με μια πολύχρωμη ή μονόχρωμη μπλούζα από την νέα σειρά Perfect Pairing. Επίσης από την σειρά Logo mania διαλέξτε το αγαπημένο σας t-shirt ανάμεσα σε vintage λογότυπα, την σημαία και την αξέχαστη πλέξη. Και για τα βρέφη προτιμήστε την συλλογή mini me κατασκευασμένη μόνο με κορυφαίας  ποιότητας υλικά και βάζοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια τους.


6 λόγοι που αγαπάμε να στηρίζουμε την Benetton:

1.Για τις διαφηµίσεις της Benetton που μπορεί να προκάλεσαν κατακραυγή σε πολλά µέρη του κόσµου, όµως την ίδια στιγµή κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό µε διάφορα κοινωνικά θέµατα, αλλά και να αποσπάσουν διάφορα βραβεία.

2. Γιατί η Edizione Srl, ιδιοκτησία της οικογένειας Benetton, αποφάσισε να δωρίσει τρία εκατομμύρια ευρώ για την υποστήριξη επειγουσών αναγκών και έργων τεσσάρων νοσοκομείων, για τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από την επιδημιολογική εξάπλωση του COVID-19 στην Ιταλία.

3. Γιατί λάνσαρε το We Are Rainbows, ένα project στο Instagram την ιδέα του οποίου συνέλαβε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ομίλου Jean-Charles de Castelbajac, μέσω του οποίου προσπαθεί να προωθήσει το μήνυμα της ενότητας και της θετικής στάσης τη δύσκολη αυτή περίοδο.

4. Γιατί Ντύνει με ασφάλεια τα παιδιά. Πρόκειται για το έργο της Benetton Group που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τη διαβεβαίωση των καταναλωτών σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των ενδυμάτων, ειδικά εκείνων που θα φορέσουν τα παιδιά.

5.Για το Clothes for Humans,  τη νέα φιλοσοφία που βοηθά τους καταναλωτές να συνδυάσουν ρούχα από τις σειρές Dress Up, Dress Down and Dress to Move, ανάλογα με τη διάθεσή τους.

6.Για τα πλεκτά της συλλογής “Wool so Cool”, όλα με την χαρακτηριστική την παιχνιδιάρικη αισθητική της Benetton και με προσέγγιση φιλική προς το περιβάλλον. 

Benetton- οδός Ιλάρχου Τζαβέλλα, Ναύπακτος * τηλ. 2634021181

Σχετικά άρθρα